IniciNoticiesEsportsLa Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima trasllada el...

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima trasllada el seu local d’assaig a Palafolls

L’assemblea extraordinària va aprovar per unanimitat la proposta de la junta d’instal·lar-se al Forroll, ja que els camisa vermella han de marxar de la nau que tenen llogada al polígon industrial de Pineda de Mar des de fa 10 anys

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima van aprovar divendres de forma unànime traslladar el seu local d’assaig a Palafolls.

Fa uns mesos, els propietaris del local actual dels Maduixots a Pineda de Mar els van informar que no els renovarien el contracte. Llavors la colla va portar a terme diferents reunions i trobades amb els consistoris de la comarca per trobar un nou espai on poder assajar. Durant la cerca, l’Ajuntament de Palafolls els va oferir el Forroll i, un cop el van visitar, van considerar que era un bon lloc on poder traslladar-se.

En aquest sentit, pels Maduixots és un canvi, tenint en compte que fa 10 anys que assagen a Pineda. Per part de la colla, saben que això pot suposar alguna pèrdua de membres, però el trasllat també implica que tindran un lloc on poder-se establir definitivament i seguir creixen com a colla.

La previsió és moure’s durant el mes de maig i iniciar l’activitat el juny. Fins aleshores, seguiran utilitzant el local que tenen a Pineda de Mar, dimarts i divendres, tant la canalla com els adults. Les properes actuacions de la colla seran el diumenge 21 d’abril a Sant Celoni i el 28 d’abril a Sant Cebrià, on celebraran el 10è aniversari del seu bateig, acompanyats dels Marrecs de Salt i els Guillats de la Selva. A més, tenen previst, al juny, participar al festival Araba Euskaraz, a Vitòria-Gasteiz, entre d’altres sortides.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES