IniciNoticiesEducacióEl 27 d’abril es farà jornada de portes obertes a la Llar...

El 27 d’abril es farà jornada de portes obertes a la Llar d’Infants municipal “El Niu”

8 de Maig començarà el procés de preinscripció que s’allargarà fins el 21 de maig

La Llar d’Infants municipal “El Niu” iniciarà el 8 de Maig el procés de preinscripció i matrícula pel curs vinent. Les famílies podran presentar les sol·licituds fins el 21 de maig.

Un cop es publiqui el llistat d’admesos i d’exclosos, i s’hagin pogut fer les reclamacions pertinents, s’obrirà el període de matrícula oficial, que serà del 17 al 25 de juny, per tal que es pugui formalitzar la inscripció de l’infant al proper curs de la Llar d’Infants.

L’Ajuntament ha tornat a publicar els criteris de prioritat que s’aplicaran en cas que la demanda superi l’oferta  de places disponibles. De nou tenir germans al centre,  estar empadronats a Tordera  o tenir la feina al nostre poble seran determinants a l’hora de decantar la balança en cas de necessitat.

La llar el Niu prepara pel 27 d’abril una jornada de portes obertes. Les famílies interessades poden demanar una visita personalitzada al 93.764.08.25 o al ebm.tordera@peretarres.org.

La llar d’infants El Niu és un espai educatiu que acull nens i nenes des de 4 mesos fins als 3 anys. Consta de 5 aules: 1 de 0-1 any, 2 d’1-2 anys i 2 de 2-3 anys. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES