IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana la secció de patinatge artístic del CPTordera i...

Aquest cap de setmana la secció de patinatge artístic del CPTordera i el PA Tordera participen en el Campionat de Catalunya

El Palau d’Esports de Granollers serà l’escenari un any més de l’esdeveniment que acollirà els Grups de Xous i Quartets

La Federació Catalana de Patinatge organitza aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de Grups Xous i Quartets, que repetirà l’escenari de l’any anterior: el Palau d’Esports de Granollers. Per un costat, competiran els Grups de Xou Petits, els Grans i els Júnior. En aquesta última categoria tindrem representació torderenca encapçalada per l’equip de la secció de patinatge artístic del CPTordera. Amb la coreografia ‘Divertimento’ lluitaran contra equips forts com l’Artistic Skating Cunit, el CPA Olot o el CPT Tona. Escoltem la capitana de l’equip xou del CPTordera Aina Rodríguez.

Aina Rodríguez

“És tot un repte per nosaltres, ja que és el primer any en aquesta categoria”

El PA Tordera per la seva banda competirà en la categoria de Quartets Sènior i sortirà a la pista amb la coreografia ‘Fashion’ que tant bons resultats va obtenir en el primer Open Cat Xous Nivell 4 Superior. Concretament una tercera posició, per això intentaran tornar a pujar al podi. El Campionat de Catalunya es podrà seguir a través de La Xarxa+.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES