IniciNoticiesEntitatsBiel Poch, seleccionat per disputar la 4a Copa Intercontinental de Bowling Six

Biel Poch, seleccionat per disputar la 4a Copa Intercontinental de Bowling Six

El jugador de bitlles catalanes de La Penya del Bistec viatjarà amb la Selecció Catalana a Guatemala

Biel Poch ha estat seleccionat per disputar la 4a Copa Intercontinental de Bowling Six. El jugador de bitlles catalanes de La Penya del Bistec viatjarà amb la Selecció Catalana a Guatemala del 17 al 24 de juliol de 2024, on s’enfrontarà al combinat guatemalenc. En declaracions a La Teranyina, el president de La Penya del Bistec, Quim Caballé, confirmava la notícia.

Bitlles 1

“Aquest any Biel Poch hi tornarà a anar”

La selecció abasteix jugadores/es d’entre 18 i 35 anys. En aquesta ocasió, seran vuit bitllaires catalans els qui disputin la Copa Intercontinental. Poch suma així la seva tercera convocatòria com a membre de la Selecció per anar a aquest torneig. En totes les edicions disputades (2012, 2019 i 2022) sempre hi ha hagut mínim un representant de La Penya del Bistec en la Selecció (Mariona Llorens, 2012; Laia Roura i Biel Poch, 2019; Biel Poch, 2023).

Per determinar com se seleccionen els bitllaires, es prenen les referències de les puntuacions dels campionats individuals i del rendiment al llarg de la temporada. Durant l’any també es fan diverses trobades per analitzar la disponibilitat i la predisposició per viatjar. Caballé subratlla que tot està íntegrament finançat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

Bitlles 2

Els orígens d’aquest torneig es remunten a fa una dècada, quan es va fer una trobada internacional de Bowling a Barcelona, en la qual van assistir membres d’Amèrica del Sud. La Federació Catalana va mostrar les bitlles catalanes i les federacions sud-americanes s’hi van interessar per dos principals motius: el baix cost del material i el fet de no necessitar una infraestructura expressa. Va ser aleshores, tal com afirma el president, que es van començar a teixir relacions entre les federacions.  

Bitlles 3

Si voleu saber més detalls sobre l’actualitat de La Penya del Bistec o les  Bitlles a la Fresca podreu escoltar l’entrevista completa dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la podeu trobar a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina. A partir del dilluns també estarà disponible en format vídeo al YouTube de l’emissora. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES