IniciNoticiesEsportsEl Club Patí Tordera es retroba amb la victòria golejant al Sant...

El Club Patí Tordera es retroba amb la victòria golejant al Sant Cugat a casa (5-1)

Els torderencs van signar un partit molt complet per trencar la ratxa negativa de resultats. Per la seva banda, el CFTordera se li van tornar a escapar els 3 punts contra l’Empuriabrava (1-1) i el CEEB Tordera Uni Girona no va tenir cap opció davant l’intractable Barakaldo (60-91)

Nova jornada esportiva dels primers equips de Tordera que ens deixa varietat de resultats. La cara positiva del cap de setmana ens la deixa el Club Patí Tordera que va trencar la ratxa negativa de resultats golejant al Sant Cugat en el Parroquial (5-1). Els torderencs tenien una opció d’or d’allunyar-se de les places de descens, tenint en compte que dissabte havien perdut els 3 equips que estan a la part baixa de la classificació. L’equip groc i vermell no va fallar, es va imposar al Sant Cugat en la jornada 15 a l’OK Lliga Plata Nord gràcies a la bona actuació de tots els jugadors que van neutralitzar al rival. A més, la connexió germans Torres seguix sent infal·lible. 2 gols de Pablo i 2 de Nico van acompanyar el primer gol de Dani Treccagnoli. El Tordera se situa vuitè amb 19 punts empatats amb el setè, el Sant Feliu.

En futbol, el Club Futbol Tordera va fer mèrits per tornar amb la victòria, però novament es va escapar, sumant 1 punt contra l’Empuriabrava (1-1). No era el resultat esperat, ja que els locals es troben també en la zona de descens i era un partit directe per sortir d’aquesta situació. Un duel molt disputat on el Tordera va tenir diferents accions clares per rematar el partit, però no van entrar. Va faltar efectivitat i una mica de sort perquè els torderencs van veure 3 gols anul·lats en fora de joc. La salvació es complica encara més després d’escapar-se el triomf.

A LF2, el CEEB Tordera Uni Girona va caure contra l’intractable Barakaldo, invicte a la lliga i amb el bitllet assegurat de ser el primer equip per disputar la Fase Final LF2 per l’ascens. Un bitllet que va segellar contra el Tordera a Fontajau per 60 a 91. Partit on les torderenques van donar la cara i van competir, però l’efectivitat i el talent individual de les visitants van passar per sobre. Les de Marc Delemus es mantenen en desena posició.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES