IniciNoticiesComerçLa pagesia torderenca continua avui la mobilització

La pagesia torderenca continua avui la mobilització

Els pagesos torderencs i gironins es tornen a mobilitzar avui sota el crit ‘de motius ens en sobren, la pagesia n’està farta’. A les 10:00h s’han convocat dos punts de concentració de tractors a la N-II a Santa Llogaia Àlguema i a la N-II a Orriols.

Els pagesos i ramaders reclamen solucions per l’excés de burocràcia, pels baixos preus que els paguen les distribuïdores i pels plans de les administracions per afrontar la sequera.

Demanen ajudes per millorar la competitivitat, reciprocitat en les importacions, bonificacions en els preus de l’energia i que els governs apostin pel relleu generacional del sector. Ens ho explica en Fran Serra, pagès torderenc mobilitzat a Girona.

Fran Serra

“la gota que ha fet vessar el got ha estat la sequera”

La majoria de grups amb representació al Parlament es van comprometre la setmana passada a treballar per millorar la revisió tècnica de les restriccions d’aigua aplicades a la pagesia per la sequera; l’agilització del pagament d’ajuts pendents i, en tercer lloc, la voluntat de “treballar conjuntament amb la resta d’institucions per impulsar la racionalització de la burocràcia”.

Malgrat això, els pagesos alerten que seguiran les mobilitzacions fins que aquest compromisos no es materialitzin.

Els pagesos recorden que les mobilitzacions continuaran el 21 de febrer a Madrid, davant del ministeri d’Agricultura.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES