IniciNoticiesEsportsEl Club Patí Tordera és l’únic equip que juga a casa aquest...

El Club Patí Tordera és l’únic equip que juga a casa aquest cap de setmana

Ho farà el diumenge a les 12:15h contra el Sant Feliu. La resta de primers equips de Tordera disputaran la jornada esportiva a domicili on destaquen els 3 derbis de futbol, bàsquet i futbol sala

Els primers equips de Tordera estrenen el mes de febrer centrats en els trams finals de temporada. Aquest cap de setmana només el Club Patí Tordera juga a casa, la resta ho faran a domicili.

El sènior masculí del CEEB Tordera disputa la jornada 15 a segona catalana de bàsquet visitant la pista del CBU Lloret. Un derbi que els torderencs voldran resoldre igual que l’últim contra el Blanes que els ha fet carregar de confiança després de la victòria. L’enfrontament començarà a les 19:15h.

La jornada de diumenge ve carregada de partits. El CPTordera tornarà a jugar el diumenge a les 12:15h al Parroquial. Després d’una setmana de descans, el conjunt dirigit per Fran González està obligat a puntuar contra el Sant Feliu, ja que és un rival directe a la classificació. A més, l’equip haurà de superar l’enfrontament sense el capità, Pablo Torres, per acumulació de targetes. Ho comentava Nico Torres, jugador del CPTordera.

Nico Torres

El duel es podrà seguir en directe per la 107.1FM i el canal de Youtube de Ràdio Tordera.

A la mateixa hora (12:15) però a Cal Aguidó començarà el derbi de futbol. Un escenari immillorable per estrenar-se amb victòria el nou entrenador del CFTordera. El partit el retransmetrà l’emissora a través del segon canal de Youtube.

En bàsquet, les noies del CEEB Tordera es desplacen fins a les Illes Balears per disputar la jornada 16 a LF2. El partit serà contra el CB Andratx que està 4 punts per sota de les torderenques. A través del CanalFEB podreu veure el matx a partir de les 12:30h.

Finalment, el Futsal Tordera tancarà la jornada esportiva amb un derbi contra l’Hostalriquenc a les 18:00h de la tarda. Segons, l’Aiman, jugador del Futsal, l’objectiu segueix sent guanyar la lliga.

Aiman

Els torderencs arriben segons a la cita i l’Hostalriquenc està en desena posició.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES