IniciNoticiesPolíticaTordera reclama al Conseller Elena més presència de Mossos i suport logístic...

Tordera reclama al Conseller Elena més presència de Mossos i suport logístic i econòmic a nivell de seguretat

Durant la trobada també es va acordar impulsar una Junta Comarcal de Seguretat com a espai permanent d’intercanvi d’informació entre els municipis.

La regidora de Seguretat, Nàdia Cantero va assistir la setmana passada en la reunió entre el conseller d’interior, Joan Ignasi Elena i els alcaldes i responsables del Maresme al Consell Comarcal.

Una trobada que va servir per posar sobre la taula alguna de les demandes del territori en matèria de seguretat. Més mossos, més presència al carrer i més coordinació amb els cossos locals de policia van ser les peticions més repetides. La regidora de Seguretat, Nàdia Cantero recorda que la Policia local de Tordera donen el màxim de si mateix fent tots els torns i insisteix en la necessitat del suport dels Mossos d’Esquadra.

Cantero Elena 1

“demanen que la nova convocatòria de mossos no oblidi a Tordera”

Uns deures que Interior confia poder satisfer a través de les noves promocions de Mossos que estan en marxa amb l’objectiu d’arribar fins als 22.000 agents a tot el país.

Tordera també va demanar suport logístic i econòmic a nivell de seguretat. Escoltem Nàdia Cantero.

Cantero Elena 2

Durant la trobada també s’ha acordat impulsar una Junta Comarcal de Seguretat com a espai permanent d’intercanvi d’informació entre els municipis. Un espai compartit que servirà per vehicular també les demandes dels ajuntaments del Maresme d’una forma més efectiva cap al Departament d’Interior.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES