IniciNoticiesEsportsEl pavelló Parroquial serà la primera seu del Campionat de Catalunya d’Hoquei...

El pavelló Parroquial serà la primera seu del Campionat de Catalunya d’Hoquei Patins 3×3

El 10 i 11 de febrer un centenar d’equips de diferents categories tant masculina com femenina disputaran el torneig que deixarà una bona injecció econòmica pel CPTordera

La Federació Catalana de Patinatge posa en marxa la segona edició del Campionat de Catalunya d’Hoquei Patins 3×3, amb l’obertura de les inscripcions per a equips. Entre les novetats d’enguany cal destacar que les seus organitzadores seran úniques per a cada cap de setmana, jugant-se en la mateixa seu totes les categories, repartides entre dissabte i diumenge. En total hi ha 5 seus confirmades, i la primera es disputarà a Tordera. El pavelló Parroquial acollirà el 10 i 11 de febrer un centenar de partits des de la categoria prebenjamí fins a juvenil, dividint la majoria de categories en or i plata. També hi haurà FEM13, FEM15 i FEM17. El coordinador del CPTordera, Sergio Alonso, es mostra content que el nostre municipi pugui albergar un esdeveniment d’aquesta magnitud.

Sergio Alonso campionat 3×3 1

“nos va muy bien a nivel de club y es una inyección económica”

En aquest Campionat de Catalunya 3×3 es poden apuntar clubs, o bé, es poden formar equips amb jugadors de diferents clubs. Ho detalla Sergio Alonso.

Sergio Alonso campionat 3×3 2

Les proves es reparteixen durant la temporada, aprofitant els descansos de la temporada regular d’hoquei patins, i jugant-se les darreres dues proves i les finals un cop finalitzada la temporada regular. La resta de seus són les següents:

  • 30 i 31 de març: Mataró
  • 25 i 26 de maig: Vilanova i la Geltrú
  • 15 i 16 de juny: Manresa
  • 22 i 23 de juny: Palau Solità i Plegamans
  • 6 i 7 de juliol: Finals (seu encara per confirmar)

També s’introdueixen canvis en els premis que deixaran de ser diners en metàl·lic.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES