IniciNoticiesComerçAvancen les obres del nou obrador compartit de l’Espai Agrari la Baixa...

Avancen les obres del nou obrador compartit de l’Espai Agrari la Baixa Tordera

L’obrador es situa a Blanes, on s’elaborarà conserves, melmelades i altres elaborats d’origen vegetal

Una delegació de pagesos i representants dels municipis de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, entre ells el regidor de medi rural, Xavier Pla i el regidor de medi ambient, Sergi Masó van fer una visita a l’obrador compartit, que s’està construint a Blanes.

 Aquesta iniciativa afavorirà a la producció d’elaborats vegetals, conserves i melmelades per part de la pagesia local, incrementant el valor dels productes agrícoles i facilitant la seva comercialització. Això permetrà oferir productes de més valor, i facilitar la gestió dels excedents de la collita. També enfortirà les empreses agràries del territori, fent-les més rendibles, i aproparà a la ciutadania productes elaborats locals i de qualitat. Escoltem el regidor de Més Tordera, Xavier Pla

Obrador

“durant el propers mesos es sol·licitaran els permisos sanitaris per poder funcionar”

La trobada va permetre als assistents observar l’estat actual de les obres del nou obrador situat al C/Canigó núm. 10 de Blanes. Aquesta visita va oferir una visió directa dels treballs en curs i una aproximació al futur funcionament de l’espai, en el que caldrà seguir treballant l’any vinent per la seva posada en marxa. La finalització de les obres està prevista per finals de 2024, i després es procedirà a equipar l’obrador amb tot el necessari per a la seva posada en marxa.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES