IniciNoticiesEsportsEls primers equips de Tordera arriben a l’equador de les competicions

Els primers equips de Tordera arriben a l’equador de les competicions

A excepció del CFTordera que tanca la primera volta aquest diumenge, la resta ja comencen la segona part de la temporada

Endinsats en el mes de gener, les competicions arriben a l’equador. La majoria de primers equips ja han tancat la primera volta, a excepció del CFTordera que ho farà aquest diumenge. La resta ja comencen la segona part de la temporada. Pel que fa al CPTordera descansa.

El cap de setmana esportiu l’obrirà el sènior femení del CEEB Tordera que es desplaçarà fins a Lleida per disputar la jornada 15 a LF2. Les torderenques després de la vibrant victòria la setmana passada s’han situat per sobre del Robles Força Lleida a la classificació. Tot i estar en un moment complicat, segons l’entrenador del Tordera, Marc Delemus, és una pista molt complicada.

Delemus lleida

“d’entrada ens hem tret molta pressió, vam posar de micro objectiu guanyar 3 dels 4 partits d’aquest mes”

El dues es disputarà dissabte a les 18:15h i es podrà seguir en directe a aquest enllaç del Canal FEB.

En la jornada de diumenge es jugaran 3 partits. El CFTordera visita el camp del Bisbalenc on tancarà la primera volta a segona catalana. Partit transcendental tenint en compte que els empordanesos tenen els mateixos punts a la classificació i que els torderencs ja acumulen 9 partits sense guanyar. El duel comença a les 16:00h de la tarda i es podrà seguir en directe per la 107.1FM i a aquest enllaç al canal de Youtube de Ràdio Tordera.

A les 17:00h, el Futsal Tordera juga al Parroquial contra el Riudellots, i a les 17:30h, el sènior masculí del CEEB Tordera s’enfronta al CB Blanes al pavelló dels països catalans.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES