IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé presenta una programació diversa per a tota la família...

El Teatre Clavé presenta una programació diversa per a tota la família fins el mes d’abril

La nova programació des d’aquest gener i fins el mes d’abril està encapçalada per dos espectacles de teatre: CONSPIRANOIA una comèdia de Marc Angelet i Jordi Casanovas, amb Eduard Farelo, i  L’ILLA DESERTA de Cia. Brutal protagonitzat per Miki Esparbé i Maria Rodríguez.

La setena edició del Festival Zero arriba amb una coproducció de Teatres en Xarxa i el TNC, LA FESTA, que a través de sis relats sobre l’adolescència construïts a partir de confidències reals. SOLO, que ens parlarà a través de l’humor de la solitud i les màscares que ens posem diàriament. Tancarà el Festival Zero Lady Panda, una proposta de circ contemporani. Serà els dies 8 i 9 de març.

Ens en dona més detalls la vicepresidenta del Teatre, Carme Fernàndez.

Carme Festival Zero

“Volem que els adolescents vagin al teatre”

A banda de les entrades individuals, per al Cicle familiar, continua el paquet EN FAMÍLIA! que permet la compra de diverses entrades per un mateix espectacle a un preu reduït. Tant les entrades com els paquets amb descompte es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé. 

Per als més petits, Guyi-Guyi, el dia 20 de gener, un espectacle de teatre i titelles, per a infants de 3 a 5 anys, de la companyia Perifèria, que ens explica la història d’un cocodril que neix en una família d’ànecs nen a qui de petit li feien tot i aprèn a treure’s la mandra del damunt! El Cicle Familiar es tanca amb una proposta a sobre l’escenari per nadons i infants de 0 a 5 anys, El Núvol, gris, gras i gros (25 març) de la companyia Teatre al Detall.

Carme Cicle familiar

Un dels plats forts de la programació és Conspiranoia de Marc Angelet i Jordi Casanovas, ens convida a viure una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secretes, mentides i amistats a punt d’esclatar, arribarà a Tordera el diumenge 28 de gener.

L’illa deserta, la història d’Ella i d’Ell que reflexiona – en una comèdia trista- sobre quines casualitats ens han dit fins aquí? De quines decisions ens penedim? Com serien les nostres vides si ens enamoren o si finalment prenem altres camins. Un espectacle de Cia. La Brutal interpretat Miki Esparbé i Maria Rodríguez es podrà veure el diumenge 18 de febrer.

Carme adults

El cicle de música s’obre amb un musical John&Jen, el dia 7 d’abril, dirigit escènicament per Xavi Duch i musicalment per Filippo Fanó. Es completa amb el concert A Tamartit del Grup Julivert (28 d’abril), coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa. 7A EDICIÓ DEL FESTIVAL ZERO

Tant les entrades individuals com els paquets amb descompte es posen a la venda el 9 de gener de 2022 a les taquilles del Teatre Clavé. Les reserves també es podran efectuar a partir de la mateixa data al telèfon 93 765 05 72 o bé de manera presencial.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES