IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament de Tordera instaura un “avís previ” per millorar el sistema de...

L’Ajuntament de Tordera instaura un “avís previ” per millorar el sistema de recollida de residus voluminosos

A vegades, el servei no es troba res en el punt de recollida o topa amb massa coses

L’Ajuntament de Tordera ha iniciat el mes de desembre un “avís previ” per millorar el sistema de recollida de residus voluminosos i poda. Actualment, hi ha una empresa encarregada d’aquesta tasca, la qual té marcada els llocs i els dies de recollides a totes les zones de Tordera. Ara per ara, el que s’acostuma a fer és que cada ciutadà treu els seus mobles el dia de la recollida. Tanmateix, hi ha dies que l’empresa troba massa deixalles o que, en canvi, no troben res. Per posar-hi remei i agilitzar el sistema, la regidoria de Medi Ambient preveu demanar un “avís previ”. El regidor Sergi Masó en dona més detalls i assegura que facilitarà molt la tasca del servei.

Voluminosos 1

“Amb l’avís previ facilitem molt la tasca de l’empresa de recollida”

Masó també demana cura als torderencs i demana que no es treguin alhora molts residus voluminosos.

Voluminosos 2

Els telèfons de contacte són el 615392146 i el 937653151. Trucant amb un màxim de 24 hores d’antelació, es podrà contactar amb l’empresa i informar de l’adreça de recollida. 

Amb relació a la poda, el regidor informa que les branques s’han de treure lligades i la resta ha d’anar, d’acord amb les recomanacions, en bosses de ràfia. Al nucli urbà, la poda es recull cada divendres, i a la resta d’urbanitzacions depèn del calendari, el qual es pot consultar a la web de l’ajuntament. Amb la poda s’utilitzarà el mateix sistema d’avís previ.

Per qualsevol dubte es pot trucar al 937643851.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES