IniciNoticiesSalutL’equip d’Hospitalització a Domicili atén en 10 anys 3700 pacients de Palafolls, Blanes,...

L’equip d’Hospitalització a Domicili atén en 10 anys 3700 pacients de Palafolls, Blanes, Lloret, Tossa i Tordera

Amb motiu del desè aniversari s’ha editat un vídeo amb testimonis de pacients, cuidadors i professionals de residències agraint la tasca feta pels professionals

L’equip d’Hospitalització a Domicili (HaD) de la Selva Marítima de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva està d’aniversari. Ha arribat als 10 anys de trajectòria. En tot aquest temps s’han atès 3.793 pacients que es concentren a les poblacions de Palafolls, Tordera, Blanes, Lloret i Tossa de Mar.

L’Hospitalització a Domicili a la Corporació compta actualment amb tres equips professionals, dos a Calella i un a Blanes, formats cadascun d’ells per un metge de medicina interna i tres infermeres. Els equips tenen una capacitat de fins a 30 pacients, xifra que s’ha anat ampliant amb els anys i que en l’actualitat cobreix gairebé el 80% de la població de l’Alt Maresme i la Selva Marítima. Per accedir al servei cal que el pacient es trobi en una situació clínica estable i que el tractament que ha de seguir es pugui oferir des del domicili, a més en l’àmbit social cal que hi hagi un cuidador responsable, i el pacient, voluntàriament, ha d’acceptar aquesta modalitat d’atenció.

Esther Ferrer, metgessa d’HaD i coordinadora assistencial d’Atenció Domiciliària Integral de la Corporació fa una valoració molt positiva del servei.

Hospitalització domicili

“estem molt satisfets dels resultat del projecte”

En aquest sentit, s’ha editat un vídeo amb l’agraïment de tots ells. Un material que es difondrà per les diferents plataformes digitals (web i xarxes socials) de la Corporació.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES