IniciNoticiesEntitatsLa Colla Sardanista Antaviana vol tornar a competir a finals de març

La Colla Sardanista Antaviana vol tornar a competir a finals de març

El grup actualment està format per tretze nois i noies d’entre 8 i 12 anys

La Colla Sardanista Antaviana es va refundar aquest setembre després de cinc anys d’inactivitat. La idea va sorgir arran d’un gran interès per un grup de nois i noies del curset de sardanes, que van fer possible que la Colla pogués viure una segona etapa com a entitat. Ara com ara, el grup està format per tretze integrants d’entre 8 i 12 anys, que van començar a escalfar motors a poc a poc. Ara, quatre mesos més tard, el president de l’entitat, Enric Lleonart, afirma que l’objectiu és sortir a competir al març.

Lleonart retorn

“El primer objectiu seria arribar a competir a Granollers a finals de març”

Lleonart assegura que els membres de la colla estan molt satisfets per com s’estan fent aquestes primeres passes. El president de l’entitat en fa un balanç positiu.

Lleonart balanç

Amb relació a l’estat de salut de les sardanes, l’entrenador es mostra preocupat pel nombre de colles que han desaparegut els darrers anys. No obstant això, tracta de ser positiu assenyalant que aquest últim curs sembla que la situació ha remuntat una mica.

Lleonart sardanes

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat  en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES