IniciNoticiesSalutLes infermeres alerten que la vaga és indefinida fins que es resolguin...

Les infermeres alerten que la vaga és indefinida fins que es resolguin les seves demandes

El CAP Tordera ofereix serveis mínims per garantir les urgències i serveis especials.

Les infermeres van començar la setmana passada una vaga indefinida convocada per un dels sindicats no majoritaris, Infermeres de Catalunya, que representa treballadores tant de l’ICS com dels centres concertats. Rebutgen els acords que Salut ha firmat amb altres representants sindicals. 

Reivindiquen que el pacte es tradueix en alguns casos en augments de sou molt minsos -de tot just 8 euros al mes en alguns casos- i que han perdut fins a un 20% del seu poder adquisitiu en els últims anys.

A més, consideren que no es reconeix prou la tasca de tot el personal dins del sistema sanitari sense el qual, diuen, no podria funcionar.

La infermera del CAP, Laura Garcia ha titllat el preacord de “discriminatori”, perquè hi ha categories que surten beneficiades i d’altres que no tenen pràcticament cap mena d’increment, ha assegurat en referència als metges.

Vaga infermeres 1

“demanen un reconeixement econòmic a la nostra tasca”

S’han decretat serveis mínims per garantir el normal funcionament a urgències i les unitats especials. La Núria Roura explica com afectarà la vaga en el dia a dia del CAP Tordera.

Vaga infermeres 2

Unes mobilitzacions que busquen el reconeixement del personal d’infermeria i que també posa en valor la labor d’administratius, informàtics, treballadors socials sanitaris, tècnics de rajos i tècniques en Cures d’Auxiliar d’Infermeria (TCAI), entre d’altres.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES