IniciNoticiesEsportsEl CPTordera aixeca un 2 a 0 advers i s'imposa a la...

El CPTordera aixeca un 2 a 0 advers i s’imposa a la pista del Manlleu (4-2) i el CEEB Tordera Uni Girona passa per sobre el Basket Almeda amb una diferència de 29 punts

Són les dues cares positives de l’última jornada esportiva de l’any. Les notes negatives van ser el CFTordera que va tornar a perdre al camp del Vidreres (3-1) i el sènior masculí del CEEB Tordera que no va poder fer res contra l’AECAM Santa Susanna (54-79)

Aquest passat cap de setmana es va posar el punt i final a les competicions esportives dels primers equips de Tordera. El tancament del 2023 ha sigut positiu pel Club Patí Tordera i el CEEB Tordera Uni Girona i molt negatiu del Club Futbol Tordera i el sènior masculí del CEEB Tordera.

Comencem amb les victòries. El Club Patí Tordera va haver de remuntar un 2 a 0 advers a la pista del Manlleu després que els locals fessin els dos gols en només un minut. Això va fer reaccionar ràpidament als torderencs, ja que estaven patint el domini i les ocasions del Manlleu. Van aconseguir arribar al descans amb l’empat al marcador amb els gols de Pablo Torres i Dani Treccagnoli. A la represa, Nico Torres, amb un gran gol, va avançar al CPTordera per posar el 2 a 3 a l’electrònic. El partit va seguir molt emocionant i vibrant, tant, que el segon porter del Tordera, Sergi Guerrero va evitar que el Manlleu es posés per davant en el marcador en dues ocasions aturant dues faltes directes, a la primera part ja havia aturat dos més. Al gol de la tranquil·litat va arribar quan faltava un minut pel final, novament Nico Torres, va sentenciar el partit (2-4). Un molt bon partit entre els dos conjunts més joves de la categoria. El CPTordera tanca el 2023 en sisena posició amb 12 punts, a només 3 del quart lloc.

El sènior femení del CEEB Tordera també va viure una gran tarda-nit al pavelló dels països catalans. El conjunt torderenc va aconseguir una victòria important contra un rival directa a Lliga Femenina 2, el Basket Almeda (67-38). A la primera part, les visitants van sortir millor a pista i van saber portar el control del partit en el primer quart. El Tordera quan va connectar-se en el partit ja va tirar endavant el partit amb una defensa sòlida, agressivitat i recuperant pilotes. Així doncs, el CEEB Tordera Uni Girona s’acomiada del 2023 assolint 5 victòries en el seu primer any a Lliga Femenina 2, situades en novena posició.

Les creus del cap de setmana van ser el CFTordera i el sènior masculí del CEEB Tordera que des de fa setmanes que no troben la fórmula per capgirar la ratxa negativa de resultats. En el cas del CFTordera, el dissabte es va encaixar la setena jornada consecutiva sense guanyar. Aquest cop contra l’Sporting Vidrerenca per 3 a 1. Els torderencs acaben l’any al límit del descens.

Per la seva banda, el sènior masculí del CEEB Tordera va perdre a casa contra el Santa Susanna per 54 a 79. També han perdut 7 partits, només han guanyat 3 i estan penúltims a la classificació de segona catalana de bàsquet.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES