IniciNoticiesPolíticaL'Ajuntament de Tordera reclama una millor gestió del trànsit per les obres...

L’Ajuntament de Tordera reclama una millor gestió del trànsit per les obres d’asfaltatge a l’N-II

S’ha acordat una millor coordinació entre els responsables de les obres i policia local a l’hora d’executar els desviaments de circulació.

Davant del caos de trànsit i les retencions experimentades els últims dies al centre de Tordera, a causa de les obres d’asfaltatge a l’N-II, l’alcaldessa Elisabet Megias va exigir explicacions als responsables dels treballs pel que fa a la senyalització i la planificació dels talls de circulació.

Els talls i les retencions més destacats van ser durant les hores d’entrada i sortida de les escoles, generant molèsties als veïns i provant cues de vehicles als carrers del nucli urbà i els accessos de Tordera. Després de les darreres comunicacions amb el departament de Serveis Territorials de Barcelona, responsables de les obres i amb competència en la gestió de la senyalització i els talls a la carretera, s’ha acordat amb la Policia Local millorar la coordinació en l’execució dels desviaments de circulació.

Per tant, avui es permetrà un pas alternatiu de vehicles, mentre que a partir del proper dilluns 18 de desembre es tallarà puntualment l’accés i la sortida de vehicles a l’N-II pel Camí Ral. L’accés i la sortida de Tordera seran desviats a través de l’Avinguda Fibracolor.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES