IniciNoticiesEsportsEls dos conjunts del CEEB Tordera acomiadaran l’any a casa i el...

Els dos conjunts del CEEB Tordera acomiadaran l’any a casa i el CPTordera i el CFTordera a domicili 

Tots els conjunts torderencs estan necessitats de victòries

A la segona catalana, el CFTordera voldrà sumar la primera victòria a domicili per tancar l’any i trencar la dinàmica negativa que arrossega l’equip que no guanya des de fa dos mesos. Els torderencs visiten el camp de l’Sporting Vidrerenca. El partit començarà a les 16h i es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i el canal de Youtube habitual.

El sènior masculí del CEEB Tordera jugarà al pavelló dels Països Catalans, dissabte a les 17:30h de la tarda contra el Monica RO-AECAM Santa Susanna. El sènior femení del CEEB Tordera de Lliga Femenina 2 rep la visita del Basket Almeda amb l’objectiu de sumar la cinquena victòria a la competició. El proper rival es troba una posició per sota a la classificació respecte l’equip de Marc Delemus. El duel començarà a les 20:00h de la tarda i es podrà seguir a través del canalFEB.

Demà dissabte a les 20:00h el Club Patí Tordera tancarà el 2023 a l’OK Lliga Plata Nord visitant la pista del Manlleu. En joc, superar els osonencs a la classificació, ja que es troben un punt per sobre els torderencs. Una victòria seria important per capgirar els darrers resultat negatius. L’enfrontament es podrà viure en directe per Ràdio Tordera i també pel canal de Youtube.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES