IniciNoticiesEntitatsFoto Club Tordera prepara un taller de fotografia professional abans d’acabar l’any

Foto Club Tordera prepara un taller de fotografia professional abans d’acabar l’any

L’entitat també continua venent els Calendaris Solidaris per la Marató de TV3 els dies de mercat

Foto Club Tordera està acabant d’enllestir les últimes activitats del 2023. El pròxim 16 de desembre l’entitat organitza una formació d’11:30h a 14:30h que comptarà amb la presència de Raquel Casas (a Instagram @flordealgodonfotografia). El president de l’entitat, Xavier Llop, assegura que es treballarà per fer fotografies de gran qualitat amb un pressupost petit.

Foto Club taller 1

“Ensenyarem com fer fotos professionals amb molt pocs recursos”

El nombre de places és limitat, amb un màxim de 10 persones. Per fer les inscripcions i trobar més informació cal entrar al web https://fotoclubtordera.cat/tallers/. D’altra banda, Foto Club Tordera ven Calendaris Solidaris els dimarts a la plaça de l’Església, els dijous al carrer Emili Vendrell de Sant Pere i els diumenges a la cantonada del Carrer Amistat amb Doctor Carreres. Llop emfatitza que tots els beneficis que se n’extreguin aniran destinats a la Marató de TV3.

Foto Club taller 2

“Tots els beneficis recaptats dels Calendaris Solidaris van per la Marató de TV3”

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES