IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera Uni Girona remunta a l'últim quart i s'imposa al...

El CEEB Tordera Uni Girona remunta a l’últim quart i s’imposa al Castelló a Lliga Femenina 2 (52-48)

És la quarta victòria de les torderenques en el primer any a la competició que les situa vuitenes a la classificació després de 9 jornades

El CEEB Tordera Uni Girona va donar la sorpresa dissabte passat a l’imposar-se al Castelló (52-48) en la jornada 9 a Lliga Femenina 2. Les noies tornaven al pavelló dels països catalans després d’encaixar 3 derrotes seguides. Davant, el conjunt torderenc sabia del nivell i potencial de les rivals, ja que el Castelló és un equip que opta a pujar de categoria i està a la part alta de la classificació. Amb tot aquest context, el CEEB Tordera va patir un enfrontament molt dur anant sempre pel darrere en el marcador, però la plantilla torderenca no va abaixar els braços en cap moment. Malgrat començar el quart període 12 punts per sota, el Tordera va signar un molt bon quart, amb un parcial de 21 a 5 que va sentenciar la remuntada. Marc Delemus, entrenador del sènior femení del CEEB Tordera, destacava l’importància d’aquesta victòria.

Delemus Castelló

“victòria inesperada que és la quarta i és com aigua de maig”

És el resultat positiu de la jornada esportiva. La resta de primers equips de Tordera van perdre els seus enfrontaments de lliga. El CFTordera no aixeca el cap a segona catalana de futbol. Dissabte, el Quart va ser superior als torderencs i van sumar una victòria al municipal d’esports per 1 a 3, que deixa al Tordera en una situació crítica. En 13 partits, 3 victòries, 3 empats i 7 derrotes.

El CPTordera tampoc va poder amb l’Olot a l’OK Lliga Plata Nord. Els torderencs van perdre per la mínima 3 a 2, en un partit amb un grandíssim ambient i que es va escapar per la manca de veterania en l’equip. El Tordera va merèixer l’empat, però al final es va quedar a les portes de sumar a domicili. Destacar l’actuació del segon porter del CPTordera, Sergi Guerrero, que va aturar 3 ocasions a pilota parada. Finalment, el sènior masculí del CEEB Tordera va caure a la pista del CB Vilassar de Dalt per un ajustat 66 a 63. Un duel que es va decidir pels detalls va evitar que els torderencs sumessin la segona victòria seguida a segona catalana de bàsquet.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES