IniciNoticiesCultura3 premiats de Tordera a la Mostra Literària del Maresme 2023

3 premiats de Tordera a la Mostra Literària del Maresme 2023

Tordera continua revalidant premis dins d’aquest concurs literari comarcal com un dels municipis més premiats del certamen

3 torderencs i torderenques han sigut premiats a l’edició d’enguany de la Mostra Literària del Maresme celebrada al Masnou.

A la categoria A del grup poesia, la torderenca Vera Pérez Garcia va aconseguir el primer premi pel treball “Gina”. En la categoria E, del grup prosa, el segon premi va ser atorgat al torderenc Gerard Camps Romaguera per “Totes les coses”. En la categoria E, del grup poesia, en Marçal Nonell Ruscalleda, va emportar-se el primer premi pel poema “Vent i marea”. 

Gràcies a aquests 3 treballs, Tordera continua revalidant premis dins d’aquest concurs literari comarcal com un dels municipis més premiats del certament. Ho posava de relleu l’Alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias.

Eli mostra literària

“tornem a ser referent a la comarca”

40 anys després, la Mostra Literària, impulsada pel Consell Comarcal del Maresme, manté el mateix format: una fase local i una final comarcal i en aquesta edició han concursat obres de 27 dels 30 municipis de la comarca.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES