IniciNoticiesSocietatActivat el pla d’emergència municipal per ratxes fortes de vent

Activat el pla d’emergència municipal per ratxes fortes de vent

La circulació ferroviària entre les estacions de Maçanet i Girona ha quedat interrompuda al migdia per la caiguda d’arbres sobre la via. 

L’Ajuntament de Tordera informa que s’ha activat el pla d’emergències municipal en fase d’ALERTA per VENTCAT per ratxes de fort vent en el municipi.

Per aquesta tarda s’han suspès totes les activitats programades (esportives i didaltruck) a l’aire lliure.

Queda prohibit l’accés a la pista coberta de Sant Andreu per perill de caiguda dels suports de les lones laterals. I també el Parc Prudenci Bertrana.

La circulació ferroviària entre les estacions de Maçanet i Girona ha quedat interrompuda aquest dimecres al migdia per la caiguda d’arbres sobre la via. A la zona bufa fort vent.

Tècnics d’Adif treballen en la resolució de la incidència, que afecta les línies R11 i RG1, han informat des l’administrador de la infraestructura. La Policia Local i Protecció Civil demanen evitar riscos innecessaris, vigilar amb el mobiliari urbà, l’enllumenat dels carrers, les motos i els cotxes aparcats, les grues, els contenidors de brossa, l’arbrat i tot allò que el vent pugui fer caure.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES