IniciNoticiesEsportsEl tercer Cros de Tordera tanca l’edició amb 442 participants

El tercer Cros de Tordera tanca l’edició amb 442 participants

Suposa un augment d’uns 20 corredors respecte l’any passat

El dissabte passat la zona del darrere del Parc Prudenci Bertrana i projecte “life” va ser l’escenari del tercer Cros de Tordera inclòs dins del circuit maresmenc. Com a tercera etapa, 442 atletes van participar en els diferents circuits proposats pels organitzadors. Això suposa un increment respecte l’edició anterior, uns 20 corredors més. Un any més cada prova s’ha desenvolupat dins la normalitat i la puntualitat. Els jutges de la federació catalana d’atletisme eren qui anaven donant les sortides i controlant a tots els participants vinguts d’arreu del territori. Aquest any també es va comptar amb la tecnologia dels xips per fer un seguiment real de cada corredor/a i aconseguir una bona posició per poder puntuar al màxim possible dins del circuit. Noelia Pastor, directora de gesport, es mostrava contenta de la bona participació i de realitzar una etapa més a Tordera.

noelia balanç

Els guanyadors absoluts de la prova van ser, en la categoria masculina, Roger Riera del CNMataró, i en la femenina, Soledad Avellaneda del CA Nou Barris.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.