IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana tenim bàsquet i futbol a les instal·lacions esportives...

Aquest cap de setmana tenim bàsquet i futbol a les instal·lacions esportives de Tordera

El sènior femení del CEEB Tordera s’enfronta al Sevilla, el CFTordera juga contra el Palafrugell i el CPTordera visita la pista del Vic

La jornada esportiva dels primers equips de Tordera es disputarà sencera el dissabte. Comencem amb els conjunts que jugaran com a locals. El primer serà el del CFTordera que rep la visita del Palafrugell a les 17:00h. El municipal d’esports també acollirà el mateix dia la presentació oficial dels equips d’aquesta temporada 23-24 que començarà a les 15:30, a les 16:00h es farà la foto per equips, i al descans del partit del primer equip, sobre les 17:45h, hi haurà una xocolatada per a tothom. Amb aquest gran ambient que es viurà demà, el Tordera buscarà sumar els 3 punts que tant estan costant d’aconseguir en les darreres jornades. El partit es podrà seguir en directe per la 107.1FM i el canal de Youtube.

A les 20:00h serà el torn del sènior femení del CEEB Tordera. Les noies acumulen moltes baixes per lesió i venen de perdre contra les líders del grup B de Lliga Femení 2. Per aquest motiu, demà intentaran desfer-se del Sevilla, desè a la classificació. El matx es disputarà al pavelló dels països catalans, començarà a les 20h i es podrà seguir en directe pel canalFEB.

Aquestes seran les jornades que es viuran al nostre municipi. Com a visitants jugaran el CPTordera i el Futsal Tordera. Per un costat, el CPTordera visita l’Olímpic de Vic amb 9 punts i en tercera posició després de signar un molt bon inici a l’OK Lliga Plata Nord, amb 3 victòries i una derrota. Això ha situat els torderencs per davant del Vic, quart a la classificació. A partir de les 19:30h es podrà seguir en directe per la 107.1 FM i el Youtube de Ràdio Tordera. Per altra banda, el Futsal Tordera tancarà la jornada a la pista del Caldes de Malavella. Aquest enfrontament correspon a la jornada 6 de lliga i començarà a les 20h de la tarda. El conjunt torderenc segueix líder i invicte.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES