IniciNoticiesEntitatsEl Club d’Escacs de Tordera preveu crear un tercer equip

El Club d’Escacs de Tordera preveu crear un tercer equip

En dues setmanes els membres de l’entitat es reuniran i decidiran la possible creació d’un conjunt de formació

El Club d’Escacs de Tordera farà el pròxim 25 de novembre la reunió anual amb tots els seus membres. A l’assemblea es posarà sobre la taula la creació d’un tercer equip, que ajudaria a competir i formar els nous integrants del club. Segons el seu president, Rafel Angelats, les agendes de cada integrant seran les que ho decideixin.

Escacs Teranyina 1

“SEGONS LA DISPONIBILITAT DE CADASCÚ PODREM FER ELS TRES EQUIPS”

Després de gairebé deu anys, és “força probable” que l’entitat tingui tres equips a les seves files. El primer equip pertany a Segona Divisió territorial i el segon a Primera Divisió de la província de Girona. Ara, en cas de formar-se aquesta nova formació, començaria a l’última categoria. Angelats es mostra esperançat i assegura que ajudaria a la formació i a pujar el nivell del club.

Escacst Teranyina 2

“ÉS LA MANERA QUE A POC A POC ENS ANEM FORMANT I PUJANT L’ESCALA”

Per altra banda, la competició “reina” pel Club d’Escacs de Tordera és el Campionat de Catalunya per equips. Habitualment, es disputa durant el primer trimestre de l’any. El club té previst tornar-hi a participar i començaria a competir a finals de gener i acabaria aproximadament a inicis d’abril. Podeu recuperar l’entrevista sencera a la carta (www.radiotordera.cat) consultant els arxius de “La Teranyina”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.