IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana la majoria de primers equips juguen fora de...

Aquest cap de setmana la majoria de primers equips juguen fora de Tordera

Només el sènior del Futsal Tordera disputarà la seva jornada de lliga al Parroquial, diumenge contra l’Atlètic Vidreres

Nova jornada esportiva pels primers equips de Tordera que es reparteix entre dissabte i diumenge. El sènior masculí del CEEB Tordera encetarà el dissabte visitant la pista del CB Sant Gregori a les 16:00h de la tarda. L’equip no aixeca el cap en aquest inici de lliga, es troba onzè a la classificació i el seu proper rival ocupa la quarta plaça.

A les 20h serà el torn del CEEB Tordera Uni Girona que viatjarà a Vizcaya per enfrontar-se a les líders del grup B de Lliga Femenina 2, al Barakaldo. Les torderenques per ser el primer any a la competició, han començat molt bé i buscaran donar la sorpresa en aquesta pista tan complicada de guanyar. Parlaven d’aquest inici de temporada les jugadores del Tordera, Marina Serra i Júlia Juvanteny.

Marina i Júlia CEEB

“qualsevol de nosaltres hauria signat aquest inici a l’agost. És intens, però estem aprenent cada partit”

Aquest duel corresponen a la jornada 6 de lliga es podrà seguir en directe pel canalFEB.

Tancarà la jornada de dissabte el Club Patí Tordera. El conjunt torderenc jugarà a la pista del Sant Cugat d’on intentarà sumar novament els 3 punts a l’OK Lliga Plata Nord. El partit es podrà seguir en directe a partir de les 20:30h de la tarda per la 107.1FM i el canal de Youtube.

L’endemà, diumenge 12 de novembre, encara tindrem 2 partits més. El primer a les 16:00h de la tarda entre el Marca de l’Ham i el Club Futbol Tordera. Els torderencs buscaran a Figueres capgirar aquesta situació negativa després d’encadenar 2 derrotes seguides. El matx el retransmetrà en directe Ràdio Tordera per la 107.1FM i el canal de Youtube.

L’últim partit serà el del Futsal Tordera que juga al pavelló Parroquial, escenari habitual quan l’equip jugui com a local aquesta temporada. Serà contra l’Atlètic Vidreres a les 17:00h de la tarda.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.