IniciNoticiesCulturaÈXIT DE PÚBLIC EN EL SEGON CAP DE SETMANA DE PEIXERA PROTAGONITZAT...

ÈXIT DE PÚBLIC EN EL SEGON CAP DE SETMANA DE PEIXERA PROTAGONITZAT PER LA PEIXERA FAMILIAR I EL FESTIVAL DE MÚSIQUES PETITES

El segon cap de setmana de La Peixera 2010 va tenir com a al·licient la Peixera Familiar i el festival de Músiques Petites. Com és habitual en els darrers estius, l’entitat juvenil El Crit aposta per una nova edició del festival. Com l’any passat, se celebra sota una carpa de circ, així en cas de pluja no s’ha de suspendre l’activitat programada. Aquest passat cap de setmana, la Peixera va començar a les 6 de la tarda amb una edició familiar que ja es va celebrar l’any passat i que va tenir molt èxit. Aquest any, petits i grans van poder gaudir d’actuacions de màgia de la mà de l’Eduard Juanola, titelles amb l’espectacle Memetiterepas i malabars a càrrec de l’Speedy. A la nit, com a novetat, van tenir lloc els concerts de Músiques Petites amb les actuacions del Pulpopop, Els nens eutròfics d’en Pedrals i Los Rumberos de Fenals. La presidenta d’El Crit, Teresa Pera, es mostra molt satisfeta amb la resposta de públic i les opinions d’aquest segon cap de setmana de La Peixera.

Recordem que La Peixera se celebra al Parc Prudència Bertrana i que l’entrada és gratuïta. El festival està organitzat per l’entitat juvenil El Crit, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera i el Teatre Clavé.