IniciNoticiesMedi ambientTorna a Tordera el projecte de recerca pioner a Catalunya per combatre...

Torna a Tordera el projecte de recerca pioner a Catalunya per combatre el fong que ataca les alzines sureres

El projecte busca donar un impuls a les activitats agroforestals ja existents així com a la millora amb la gestió del territori.

Un any més, alumnes de la universitat de Lleida van visitar finques municipals per analitzar l’evolució de l’estudi de recerca per la prevenció de la Diplòdia (una malaltia que afecta l’alzina surera). La visita dels estudiants forma part del màster Degree Mediterranean Forestry and Natural Resources Management (MEDfOR), que inclou el coneixement i l’experiència de la gestió del suro a Catalunya.

Aquestes accions tenen com a principal objectiu impulsar la formació i l’accés a les noves tecnologies per a donar un impuls a les activitats agroforestals ja existents així com a la millora amb la gestió del territori.

El programa està impulsat pel Centre Tecnològic Forestal, el Servei de protecció dels vegetals del Departament de Medi ambient de la Generalitat, i compta amb el suport i l’assessorament de la Universitat de Lleida, la Diputació de Barcelona, els agents rurals i l’Ajuntament de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES