IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT DANIEL DÓNA AQUESTA NIT EL TRET DE...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT DANIEL DÓNA AQUESTA NIT EL TRET DE SORTIDA A LA SEVA FESTA VEÏNAL AMB EL 22è SOPAR DE GERMANOR

L’Associació de veïns de Sant Daniel donarà el tret de sortida oficial a la festa major del veïnat aquesta nit amb el 22è sopar de germanor. En acabar, ball de nit amenitzat amb el conjunt NIT I DIA.

Per demà dissabte, 31 de juliol, a les 7 de la tarda s’ha preparat un espectacle infantil de titelles i pallassos a càrrec de LA MASCARADA. Tot seguit hi haurà el 29è CONCURS de DISFRESSES. I per acabar, a les 12 de la nit, GRAN BALL DE NIT a càrrec de l’orquestra PARADÍS.

Per aquest any també s’han organitzat dos tornejos, ja tradicionals dins les festes del veïnat de Sant Daniel: el 15è TORNEIG DE DOMINÓ i el 29è TORNEIG DE FUTBOLÍ.

Pel diumenge, 1 d’agost, a la 1 del migdia hi haurà l’OFICI Solemne a la Capella de Sant Daniel i, al sortir, vermut popular i sardanes a càrrec de l’equip mòbil d’en Josep Serra. A les 7 de la tarda, HAVANERES a càrrec del grup LA BARRETINA de Malgrat de Mar. A la mitja part, rom cremat per a tothom i proclamació de la Pubilleta i l’Hereuet de Sant Daniel 2010. A dos quarts de 8 del vespre se celebrarà el 3r torneig de Bitlles Catalanes, amb la col·laboració de la Bitlla Atòmica, i a dos quarts de 12 de la nit, GRAN BALL DE NIT amenitzat pel conjunt LOREN. El president de l’Associació de Veïns de Sant Daniel, Bruno Carreres, ens parla de les novetats d’aquest any pel que fa a les activitats de diumenge.

La festa finalitzarà amb els actes de dilluns: a les 6 de la tarda jocs de cucanya per a petits i grans amb obsequi per als més hàbils, i a la mitja part del BALL DE FI DE FESTA amb l’orquestra MONTECARLO, proclamació de la Pubilla i Dames d’Honor de Sant Daniel 2010. Com cada any també es farà la tradicional Rifa del Xai.

Recordem que el sopar de germanor serà avui a les 10 del vespre i que hi haurà servei d’autobús gratuït dissabte i diumenge, des de les 6 de la tarda i fins les 12 de la nit, que sortirà des de la Plaça Lluís Companys, passant per la Plaça de la Concòrdia, Sant Pere i fins arribar a Jalpí.