IniciNoticiesMedi ambientTordera supera el 54% de residus reciclats el 2022

Tordera supera el 54% de residus reciclats el 2022

Son bones dades que superen la mitjana comarcal i catalana que es situa en el 46%

El regidor de Medi Ambient, Energia i Sostenibilitat, Sergi Masó va assistir la setmana passada a l’acte de presentació del balanç de la gestió dels residus municipals de la vegueria de Barcelona.

Tordera, supera el 54% dels residus reciclats, una bona xifra que permet arribar a l’objectiu marcat per la Comissió Europea per afavorir la recollida selectiva. És una dada que consolida els anteriors registres aconseguits i que deixa més a prop la xifra del 55% que ha establert la Comissió Europea per 2025. Ho valorava el regidor de medi ambient, Sergi Masó.

Masó reciclatge 1

“mantenim el valors d’anys anteriors”

La fracció que més puja són els envasos lleugers, amb un 4,9%; seguida pel vidre, amb un 2,9%; el paper i cartó, amb un 0,3%, i la matèria orgànica, amb un 0,1%. En els últims anys, s’han liderat diferents iniciatives que han donat bon resultat per part de la ciutadania en matèria de reciclatge, separació de residus i l’eliminació de bosses de plàstic o altres materials reutilitzables. Masó alerta que s’ha augmentat en 100 tones les quantitat de residus produïts a la població.

Masó reciclatge 2

El Maresme és la comarca amb l’índex de recollida selectiva més alt (46,02%) i és l’única que supera la mitjana de percentatge de recollida selectiva de Catalunya (45,33%)

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES