IniciNoticiesRegidoriesLes obres de recuperació del monestir de Roca Rossa segueixen en marxa

Les obres de recuperació del monestir de Roca Rossa segueixen en marxa

L’ajuntament de Tordera aprova un crèdit de 30.000 euros amb l’objectiu de finalitzar les obres de reconstrucció de la coberta del monestir.

Continuen en marxa les obres de consolidació i recuperació del monestir de Roca Rossa. Els treballs van començar el passat estiu amb la neteja i consolidació de la coberta. Ara, l’ajuntament de Tordera ha aprovat un crèdit de 30.000 euros amb l’objectiu de finalitzar les obres de reconstrucció de la coberta del monestir. Ho explica el regidor encarregat del projecte, Rafa Delgado,

Rafa monestir

“estem treballant d’una manera molt planificada”

La previsió es que es treballs finalitzin les properes setmanes, i així és pugui recuperar un espai on poder celebrar activitats cultural, religioses i de difusió històrica.

La Canònica de Santa Maria de Roca Rossa és un edifici protegit com a bé cultural d’interès local. Situada al massís del Montnegre,  es va fundar durant la primera meitat del segle XII sota l’orde de Sant Agustí. Es tracta d’una església amb claustre i dependències en estil romànic, si bé també inclou elements del gòtic.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES