IniciNoticiesEsportsEl torderenc Marc Torra encara la seva sisena temporada amb l’UD Oliveirense

El torderenc Marc Torra encara la seva sisena temporada amb l’UD Oliveirense

El jugador d’hoquei patins actualment es troba a Portugal, jugant i lluint el braçalet de capità de l’equip

24 temporades a primera divisió carrega en els seus patins i sticks el torderenc Marc Torra. El jugador d’hoquei patins actualment es troba a Portugal, jugant i lluint el braçalet de capità de l’Oliveirense. Aquest curs 23-24 serà el sisè any del torderenc amb el conjunt portuguès on sempre s’ha sentit com a casa. El mateix Marc Torra, compartia com es troba a nivell personal.

Marc Torra 1

L’Oliveirense ha començat molt bé la lliga domestica, 3 victòries consecutives han col·locat a l’equip en segona posició empatat amb l’Sporting. La primera jornada a domicili van guanyar contra el Riba d’Ave (1-3), també a casa contra el Barcelos (4-3) i la darrera jornada van vèncer al Juventude Pacense (2-8). El torderenc explicava els 2 objectius que es marca aquesta temporada.

Marc Torra 2

Dins el palmarès de Marc Torra es troben, entre d’altres, les 4 Copes d’Europa aconseguides amb el FC Barcelona (2), el SL Benfica (1) i el Reus Deportiu (1). En total 32 títols (amb els seus equips, selecció catalana i espanyola) formen part de la trajectòria del torderenc des que va debutar amb 15 anys a la lliga espanyola amb el Club Patí Tordera. A més, en diverses ocasions i temporades ha estat escollit millor jugador i màxim golejador.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.