IniciNoticiesSalutLa Corporació ofereix classes de ioga durant l’embaràs i el postpart a...

La Corporació ofereix classes de ioga durant l’embaràs i el postpart a les dones de l’Alt Maresme i Selva Marítima

L’objectiu és promoure el seu benestar físic i emocional

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’equip de llevadores ha incorporat la pràctica del ioga per a totes les dones de l’Alt Maresme i la Selva Marítima que estan embarassades i en postpart immediat. Aquesta iniciativa, que es va engegar a principis d’aquest 2023, té com a principal objectiu oferir un acompanyament més global a totes les dones durant el procés prenatal i després de donar a llum i contribuir d’aquesta manera al seu benestar físic i emocional tenint en compte que és un moment de grans canvis. Elisenda Garsaball, llevadora de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i instructora de ioga, és la professional que va arrencar aquesta iniciativa i qui la condueix.

Ioga 1

La iniciativa, que ha tingut una molt bona acollida des de la seva posada en marxa, s’emmarca en el desplegament de l’estratègia de l’atenció al part respectat. Cristina Torres, cap de llevadores de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva posa en relleu que amb aquesta iniciativa es busca oferir una atenció més integral a la dona.

Ioga 2

“aquesta eina normalment s’ofereix a centres privats i ara ho oferim a tota la població”

Per tal de facilitar el seguiment de les classes s’ha preparat un material gràfic per entregar a les participants durant la sessió i que consisteix en un document on hi ha les diferents sèries amb un conjunt de postures (asanas) que es porten a terme durant la sessió.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.