IniciNoticiesEsportsJuan Antonio Madueño aconsegueix pujar al podi a l’Ironman Barcelona en el...

Juan Antonio Madueño aconsegueix pujar al podi a l’Ironman Barcelona en el seu grup d’edat

El torderenc participava en el grup d’edat de 55 a 59 anys i va aconseguir una tercera posició amb un temps de 4 hores 59 minut i 13 segons.

El triatleta torderenc Juan Antonio Madueño del Club Triatló Blanes va aconseguir el passat diumenge la tercera posició en el triatló de mitja distància organitzada per Ironman a Calella. Madueño que va completar els circuits de natació, ciclisme i cursa a peu amb un temps total de gairebé 5 hores, va aconseguir la tercera plaça del podi en el grup d’edat d’homes de 55 a 59 anys darrera de l’alemany Ingo Schulz i el francès Vincent Bourdin.

El torderenc es mostrava content de pujar al podi en una prova del prestigi d’Ironman

Madueño

Enguany el torderenc ja havia aconseguit una quarta posició en el campionat d’Espanya disputat a Corunya en distància olímpica també dins del seu grup d’edat.

A la general de la cursa de diumenge el torderenc va ocupar una meritòria 181 ena posició del total de 1500 participants vinguts d’arreu del món. L’Ironman Barcelona – Calella 70.3 consta d’un primer tram de natació de 1900 metres, un segon tram de 90 km de ciclisme i finalment una cursa a peu de 21 km, l’edició d’enguany va quedar marcada per un accident en el tram ciclista on un dels participants va perdre la vida.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.