IniciNoticiesEntitatsPere Cot introdueix l’assignatura de cant en la seva secció formativa

Pere Cot introdueix l’assignatura de cant en la seva secció formativa

Avui comencen les classes de l’entitat, que enguany ha adquirit farà 41 anys

La secció de formació de Pere Cot ha introduït aquest any l’assignatura de cant. Tal com assegura la presidenta de l’entitat, Glòria Prunera, per fer els musicals “cal ser bon actor, però també tenir bona veu”. Per aquest motiu, aquest apartat permetrà desenvolupar l’apartat de la veu i, per altra banda, no limitarà tant el director a l’hora d’escollir els actors i actrius.

Així mateix, una altra de les novetats serà l’adquisició d’un nou local. Des de fa aproximadament 15 anys, l’associació es va instal·lar als baixos del Carrer Doctor Fleming 38, fet que va possibilitar tenir una seu fixa. Ara, Pere Cot ha llogat la part de dalt de l’edifici, que ha permès centralitzar gran part de material i equipament de l’associació. Actualment, tenen més espai, ja que després de gairebé mig segle, com afirma Prunera, hi ha molt d’”attrezzo”.

A hores d’ara, ja estan establertes totes les dates de les obres d’aquest curs vinent. L’obra primaveral, amb el musical infantil-juvenil, continua ocupant una part de la graella, juntament amb el musical d’estiu de Festa Major. També hi ha una obra a l’octubre, que es tractarà d’una comèdia titulada “Veïns” ambientada en el confinament. Finalment, els Pastorets ja estan preparats, i aquest any poden presentar alguna sorpresa. La presidenta de Pere Cot ha elogiat la sinergia entre el món amateur i el professional que hi ha dins l’entitat.

Pere Cot 1

“En aquests moments l’entitat té un col·lectiu que difícilment es repetirà”

Justament avui és quan comencen les classes, i per apuntar-s’hi cal anar al local i posar-se en contacte amb l’entitat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES