IniciNoticiesCulturaMés de cent alumnes comencen el curs del CFA en les àrees...

Més de cent alumnes comencen el curs del CFA en les àrees de dansa, música, teatre, belles arts i sensibilització

El curs es va iniciar el passat dimecres 6 de setembre i s’allargarà fins al proper mes de Juny, seguint el calendari escolar

Amb l’arribada del mes de Setembre, obre les portes un nou curs del centre de Formació Artística del Teatre Clavé. En aquest cas, més d’un centenar d’alumnes de totes les edats estan inscrits en les diverses opcions artístiques i formatives que s’emmarquen en les cinc àrees del CFA: escola de dansa, escola de música, aula de teatre, aula de belles arts i sensibilització.

L’Aula de belles arts enceta aquest curs dos grups nous: per a infants a partir de 10 anys i per adults. A més, proposa des de fa diversos cursos, la fórmula mixta belles arts i expressió dramàtica adreçada especialment a infants i joves. Una combinació que pretén beure d’aquests dos llenguatges artístics amb l’objectiu d’aconseguir un procés d’aprenentatge més enriquidor per als alumnes que els doti de més eines i recursos creatius. El director del Teatre, Josep Navarro explica que les inscripcions per algunes disciplines continuen obertes.

Navarro centre formació

“enguany destaquem la creació de nous grups en belles arts”

El curs 2023/2024 es va iniciar el passat 6 de desembre- a excepció dels alumnes de sensibilització 0 i les classes d’adults de dansa que iniciaran a l’octubre´- i s’allargarà fins el mes de juny, seguint el mateix calendari escolar.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES