IniciNoticiesEducacióS’engeguen nous cursos de català a Tordera

S’engeguen nous cursos de català a Tordera

El ventall anirà des del nivell A1 fins al C2 i es podrà fer en línia o presencialment

L’oficina de català de Tordera durà a terme dos cursos de català durant aquest mes de setembre. Les inscripcions del primer trimestre seran del 12 al 15 del mateix mes i s’oferirà des del nivell A1 fins al C2. Per altra banda, els cursos es podran seguir en línia o presencialment.

Tanmateix, hi ha un ordre de preferències a l’hora de fer les inscripcions. Els exalumnes del curs 2022-2023 es podran inscriure el 12 i el 13 de setembre, mentre els alumnes nous ho hauran de fer els dies 14 i 15. Les inscripcions es podran fer via Internet a la plataforma d’inscripcions del Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL). En cas de tenir problemes en línia, també es podrà accedir a les oficines.

Abans de la inscripció, però, caldrà fer un pas previ: determinar el nivell de català dels alumnes. Aquest tràmit ja es pot sol·licitar a la mateixa plataforma a “Determinació de nivell”, sigui aportant un certificat oficial o fent una prova de nivell. 

El curs més bàsic és gratuït i els cursos es faran a l’Antic Hospital de Pobres. Les classes comencen el 20 i 21 de setembre i acaben el 4 i el 5 de desembre, coincidint amb la vigília del pont de la Puríssima. Laia Perpinyà, professora de català del CNL a Tordera, assegura que el més rellevant és que els alumnes estiguin alfabetitzats.

cursos català

“El més important és que sàpiguen escriure i llegir en el seu idioma”

Per a més informació es pot consultar la pàgina web www.cpnl.cat/maresme o l’Oficina de Català de Tordera (ubicada a les antigues galeries rere l‘ajuntament), amb el telèfon 93 764 37 17 (extensió 1401) o el correu electrònic tordera@cpnl.cat. Es podrà fer dilluns, dimecres i divendres de 9:30h a 13:30h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES