IniciNoticiesEsportsL’equip d’esports de Ràdio Tordera inicia avui un nou curs esportiu amb...

L’equip d’esports de Ràdio Tordera inicia avui un nou curs esportiu amb la voluntat de seguir sent l’altaveu de l’esport local

Les retransmissions esportives continuaran tenint un pes important dins la temporada. A més, en aquest curs 23-24 dues entitats de Tordera celebren els seus aniversaris

Avui dimarts 12 de setembre s’engeguen els motors de la nova temporada esportiva a Ràdio Tordera. Aquesta nova programació de tardor-hivern-primavera continuarà apostant, una temporada més, per la proximitat, la difusió de les activitats i el moviment del dia a dia de les entitats esportives torderenques. Enguany, en aquest curs 23-24 dues entitats de Tordera celebren 10 anys d’història. Es tracta del Club Twirling Vila de Tordera i el CEEB Tordera. Ho explica la Yunsara Barcial, cap d’esports de l’emissora.

yunsara temporada 1

El Show dels Esports, el programa esportiu diari, tornarà a fer el seguiment de l’actualitat dels clubs del municipi de dilluns a divendres de 20 a 21h i repetit de 6 a 7h del matí. L’esport base, les rodes de jugadors/es i les seccions dels col·laboradors habituals tindran un pes important en la configuració del programa. També es mantindrà la tertúlia dels dijous amb en Joan Plàcides, Tomas Vegas i Joan Martín. Amb la novetat que s’amplien les plataformes digitals per escoltar la tertúlia. A més, del Youtube, es podran recuperar en format pòdcast a través del Spotify. La Yunsara Barcial, presentadora del programa, ens detalla l’estructura que tindrà el Show dels Esports.

yunsara temporada 2

“una de les novetats que introduïm aquest any és que els oients podran participar fent preguntes pels tertulians”

Les retransmissions dels primers equips de l‘hoquei patins, bàsquet i futbol continuaran formant part dels continguts setmanals dins de la programació del cap de setmana.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES