IniciNoticiesSocietatFotoClub Tordera tanca demà el període de presentació de treballs dels dos...

FotoClub Tordera tanca demà el període de presentació de treballs dels dos concursos per Festa Major

La data límit de presentació de fotografies serà el 8 de setembre

FotoClub Tordera ha impulsat aquest any dos concursos per la Festa Major de Tordera. A més del dotzè concurs de Festa Major per a adults, enguany s’ha tornat a apostar pel segon concurs de joves (entre 5 i 15 anys).

El d’adults es divideix en dues temàtiques dintre del marc de Festa Major. El Tema A, en el qual les fotografies hauran de ser preses durant els actes que no siguin el correfoc i els castells de foc, i el Tema B, en el qual les fotos hauran de ser exclusivament del correfoc i els castells de foc. El president de l’entitat, Xavi Llop, explica el perquè d’aquesta separació.

fotoclub 1

“Es va fer aquesta separació perquè sempre guanyaven les fotos de foc, que són les més impactants”

Pel que fa al concurs de joves, l’únic requisit és que les fotografies estiguin relacionades amb la Festa Major.

Amb relació als premis de la categoria adulta seran recompenses econòmiques: 100 euros pel primer classificat i 50 pel segon i tercer, respectivament. Una de les novetats d’aquest any és un premi social de 50 euros. Llop explica en què consisteix.

fotoclub 2

Pels més petits hi haurà tres guanyadors, que rebran un lot de productes d’un total de trenta-un comerços col·laboradors.

Podeu enviar les fotos fins el 8 de setembre.

El dia 7 d’octubre a les 10h es durà a terme el lliurament de premis d’ambdós concursos al local de l’entitat, el Carrer Aragó 11. Per veure les bases, inscriure’s i trobar més informació es pot consultar la pàgina web de FotoClub Tordera (https://fotoclubtordera.cat/).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES