IniciNoticiesEsportsLa Penya del Bistec guanya la Supercopa de Catalunya de bitlles catalanes

La Penya del Bistec guanya la Supercopa de Catalunya de bitlles catalanes

És el primer títol de la temporada després d’imposar-se al campió de Catalunya, el C.B.C. Alls Secs Piquen

La Penya del Bistec inicia la temporada de bitlles catalanes de la millor manera possible. La 14ª edició del Gran Premi de Catalunya, celebrat a les pistes del CEIP Joan Sanpera de les Franqueses del Vallès, va presenciar l’aixecament del primer títol del curs esportiu per part de l’entitat torderenca. Campions de la Supercopa i segons al Gran Premi de Catalunya.

Biel Poch, jugador de la Penya del Bistec, comenta que l’equip tenia ganes de guanyar aquest títol.

biel poch 1

“tens un 50% de possibilitats de guanyar, a alls secs els hem guanyat 3 cops en una final”

La Penya del Bistec, com actual campió de la Copa Generalitat, es va imposar al campió de Catalunya, el C.B.C. Alls Secs Piquen, en la Supercopa.

Al mateix temps, la Selecció Femenina va superar als seus rivals gràcies a aconseguir un total de 745 punts (345+400), un cop sumades les dues partides de què consta el Gran Premi Catalunya. En segona posició es va classificar la Penya del Bistec (735 punts), seguida de la Selecció Masculina (716). En quart lloc, va quedar la Selecció Sub 25 (715), seguit d’Alls Secs Piquen (691), la Selecció Infantil (614), i l’equip amfitrió, la Perestroika (558).

Dues partides molt iguales que van determinar els guanyadors de les dues competicions. Ho detalla Biel Poch.

biel poch 2

Poch va preferir jugar amb La Penya del Bistec abans que amb la selecció catalana.

biel poch 3

El jove torderenc va estar acompanyat en aquest èxit per Jaime López, Xavier Comas, Llorenç Serra i Quim Caballé.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.