IniciNoticiesCulturaComencen les 51es Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya on Tordera serà la...

Comencen les 51es Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya on Tordera serà la seu de la cloenda

Tordera acollirà la cloenda de les jornades el proper diumenge 10 de setembre

Aquestes jornades tindran lloc de l’1 al 10 de setembre, i tindran com a seu principal Calella.

Tordera serà una de les seus de les Jornades Internacionals folklòriques a tot Catalunya (Adifolk). El municipi torderenc serà el poble que acollirà la cloenda d’un festival de divulgació folklòrica que va néixer l’any 1972.

Aquestes jornades comencen avui i s’allargaran fins al 10 de setembre, i tindran com a seu principal Calella. El president de les Adifolk, Ivan Besora recorda quin és l’objectiu d’un festival que ja ha fet mig segle i que és el més antic del país.

adifolk 1

“Volem que grups d’arreu puguin arribar sobretot a poblacions mitjanes i petites”

L’Adifolk acollirà grups d’Argentina (Compañía Folklórica Danzantes), Turquia (Grup Folklòrik Tubil), Eslovàquia (Grup Folklòrik Orgonina) i Catalunya, que duran a terme una gira que els portarà arreu de la geografia catalana. Com dèiem, les jornades arribaran a tordera, el diumenge, 10 de setembre per acollir la cloenda de les jornades folklòriques. L’Alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias es va mostrar satisfeta amb l’organització de la jornada.

adifolk 2

“Ens agrada seguir situant Tordera al mapa. El poble s’ha de sentir molt orgullós”

El diumenge, 10 de setembre les activitats començaran a les 17.30h a l’Ajuntament de Tordera amb recepció de benvinguda als grups, per part de l’Alcaldessa. A les 18h hi haurà la cercavila de cloenda amb la participació de • Capgròs Folk · Adifolk • Grups locals de cultura popular • Esbart Som Riu d’Or · Sant Fruitós de Bages • Cobla de l’Aplec • Grups Internacionals d’Eslovàquia, Argentina i Turquia.

Seguidament, fotografia oficial de les JIF-Catalunya 2023, amb els grups internacionals i Adifolk. A les 19h, a la plaça de l’església, Espectacle de cloenda.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES