IniciNoticiesSocietatEl Cercatasques i les Barraques, els grans al·licients d’aquest divendres de Festa...

El Cercatasques i les Barraques, els grans al·licients d’aquest divendres de Festa Major

Per avui també hi haurà la presentació del pubillatge, sardanes i el ball de vespre, entre d’altres

Un total de vuit activitats omplen avui divendres 25 la graella de la programació de Festa Major de Tordera. A les 10h hi haurà Jocs de fusta i aigua a la plaça de l’Ajuntament, que coincidirà en hora i lloc amb la Pujada al campanar. Aquest acte comptarà amb la col·laboració del Cercle d’història de Tordera i no es podrà realitzar si no s’ha fet la inscripció prèvia abans del 23 d’agost.

A la tarda, a les 17:30h, l’Orquestra la principal de la Bisbal tocarà el Concert de tarda a la Pista de l’Amistat. Es podrà seguir en directe a través del YouTube de Ràdio Tordera.

A les 19h serà el torn de les Sardanes amb la cobla Premià a la plaça de l’Ajuntament, que a més coincidirà amb la cloenda del curset de sardanes amb La Nostra Dansa. Al cap de mitja hora, es donarà el tret de sortida al XXIIIè Cercatasques al Parc de la Sardana amb la xaranga Band the Marxa i la Colla de Diables de Tordera. Les entrades estan totes exhaurides.

A les 20h, l’Orquestra la principal de la Bisbal tornarà a actuar per fer el Ball de vespre a la pista de l’Amistat. Ja a la nit, a les 23h coincidiran dues activitats. Per una banda, la Serenata a la porxada de l’Ajuntament i, per altra banda, les Barraques al parc Prudenci Bertrana, que duraran fins a les 5h i comptaran amb la presència de Pony Pisador i Wasa Corporation, amb el torderenc Juanma Esteban entre les seves files. També es presentarà la nova pubilla de Tordera, Èlia Rodríguez; el nou hereu, Aniol Figueras; la nova dama, Marta Vaca; la nova pubilleta, Berta Muñoz, i la nova dameta, Juliett Rodríguez.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES