IniciNoticiesEntitatsLa Colla Infantil de Diables visita la residència de Can Comte

La Colla Infantil de Diables visita la residència de Can Comte

L’espectacle es durà a terme amb els clàssics malabars i tabals però sense foc

La Colla Infantil de Diables visitarà la residència de Can Comte avui a les 11h. L’objectiu és que els residents puguin viure de més a prop la Festa Major i, per aquest motiu, enguany s’ha organitzat un espectacle amb els clàssics malabars i tabals però sense foc.

L’acte es desenvoluparà a l’exterior, mentre que els residents el podran viure en directe des de dintre, amb tot obert i on puguin veure i escoltar bé. Està previst que duri aproximadament mitja hora, tot i que la colla té llibertat horària. Per altra banda, el propòsit és que, un cop acabi l’exhibició, es faci un esmorzar conjunt. La psicòloga de la residència, Gemma Centelles, assegura que la interacció entre petits i grans és beneficiosa per a tothom. 

Can comte

“La convivència dels residents amb els nens i nenes sempre és molt positiva”

La cap de Colla Infantil, Bel Castañer, detalla com va sorgir la idea i d’on neix la proposta.

Bel Castañer

Per altra banda, la residència va intentar trobar un dia i hora en el qual no hi haguessin activitats infantils programades, com sempre és habitual en el marc de la festivitat de Sant Bartomeu. Des de Can Comte es mostren molt satisfets amb la proposta i afirmen que es voldria continuar amb aquesta línia de cara als anys vinents. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES