IniciNoticiesCulturaEl geògraf Sergi Fontseca serà el pregoner de la Festa Major 2023

El geògraf Sergi Fontseca serà el pregoner de la Festa Major 2023

L’Agent Major d’Incendis del Cos d’Agents Rurals s’encarregarà de fer el pregó d’enguany

Sergi Fontseca ha estat escollit a Tordera com a pregoner de la Festa Major de Sant Bartomeu 2023. L’Ajuntament aposta per continuar reconeixent el treball dels torderencs i torderenques en diades com aquesta.

Enguany, l’escollit ha estat Fontseca, geògraf de professió i doctorand en Biogeografia. A banda de tenir un màster en Incendis Forestals i un postgrau en gestió d’emergències, és tècnic forestal, i per aquest motiu ha col·laborat en diferents ocasions en diverses activitats organitzades per la Regidoria de Medi Ambient. Respecte a la situació climàtica actual a Tordera, el geògraf en fa la següent valoració:

Fontseca pregó

“Tordera té un bosc amb una riquesa que a tots ens interessa protegir i que no està exempt de negligències o accidents”.

Sergi Fontseca és torderenc de naixement i va entrar al cos dels bombers voluntaris l’any 1994. En l’àmbit professional és agent rural, i des de fa uns anys és especialista en l’àmbit de la investigació dels incendis forestals. Per altra banda, el pregó d’aquest any presenta una sèrie de novetats. L’acte canviarà d’horari, començarà el dimecres 23 d’agost a les 21:00h de la nit i es farà des del balcó de l’Ajuntament. També per primera vegada, es retrà homenatge a totes aquelles entitats torderenques que durant aquest 2023 celebrin anys. Seguidament, arrencarà el correfoc a les 22:00h darrere la plaça de l’Església, a les 23:30h concert a la plaça amb l’orquestra Montecarlo i a la zona del Parc Prudenci Bertrana hi haurà Barraques fins a les 5:00h amb “Músics de carrer” tribut de Txarango, La Fúmiga i DJ Trapella.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES