IniciNoticiesSocietatTordera posa punt i final a la Revetlla de Santa Maria

Tordera posa punt i final a la Revetlla de Santa Maria

El sopar de colles va acollir 20 colles i un total de 359 persones

La revetlla de Santa Maria és un dels assenyalats a Tordera per diferents motius. En primer lloc, des de l’any passat s’ha instaurat el sopar de colles, una trobada on diferents grups de persones poden gaudir del seu espai per passar la tarda. En segon lloc, perquè serveix com a preludi de la Festa Major.

Aquest any, la festa presentava un format renovat i adaptat a tots els públics, ja que petits i grans podien gaudir de la tarda. A les 19h es va donar el tret de sortida amb l’audició de sardanes per part de la Cobla Ciutat de Girona a les escales de l’església.

Va seguir-ho el sopar de colles a les 20h, on cadascú havia de portar el seu menjar i beure. Per altra banda, la plaça de l’església es va guarnir de torderencs i torderenques vestits de “hawaians”, atès que la temàtica del sopar era aquesta. L’any passat hi van assistir 18 colles i 320 persones, aquest any 20 colles i 359 han omplert la plaça. Aniol Canals, regidor de Joventut i Festes, en fa un balanç.

Aniol Santa Maria 1

“Va ser tot un èxit, teníem la plaça plena de gom a gom”

Durant la tarda i la nit el torn va ser de la Colla Infantil de Diables de Tordera, que enguany celebra el seu 5è aniversari amb diferents activitats. Entre les 17h i les 19h, a la plaça de la Concòrdia es va dur a terme un “tastet per petits diables”, on es van crear malabars, tabals, pintacares i forques. A les 22h van tornar-hi a ser presents per concloure amb un correfoc, que va finalitzar rere la plaça de l’església.

La festa va acabar amb un concert que va anar a càrrec del grup “Akelarre” a la plaça de l’Ajuntament, que va posar punt i final a la revetlla de Santa Maria.

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES