IniciNoticiesEntitatsRàdio Tordera impulsa la primera edició del Premi de Podcast

Ràdio Tordera impulsa la primera edició del Premi de Podcast

El guardó té com a objectiu fomentar la producció de contingut audiovisual en format podcast a Tordera.

Ràdio Tordera ja escalfa motors per posar a punt la primera edició del Premi de Podcast Ràdio Tordera, un concurs que vol impulsar la creació del podcàsting al municipi de la mà de l’emissora. Albert Sabater, director gerent, assegura que el guardó persegueix un doble objectiu.

Premi de Podcast 1

“Crear un concurs de pòdcast persegueix un doble objectiu: promocionar el consum del pòdcast i posar en valor les instal·lacions de Ràdio Tordera”

El producte ha d’haver estat publicat a qualsevol plataforma d’àudio, vídeo o ràdio. I ha d’haver estat emès en català. Ràdio Tordera també permet que el treball que tingui un sol episodi o diversos, mentre que accepta que la producció es pot presentar a títol individual o bé conjuntament quan es tracti d’un producte coproduït per dues o més persones, organismes o empreses.

Entre les categories s’hi troba el Millor podcast de ficció, el Millor podcast de narrativa no-ficció, el Millor podcast conversacional, el Millor podcast branded content, el Premi del públic i la Categoria per votació popular entre els 10 podcasts més escoltats. De la mateixa manera, els guanyadors rebran una recompensa econòmica: el primer classificat, 300€; el segon classificat, 200€ i el tercer classificat, 150€.

Per altra banda, Ràdio Tordera ofereix a tots els participants la possibilitat de difondre el seu contingut a través de l’FM, el seu viver de podcasts i les seves xarxes socials. Tots els podcasts participants s’hi podran acollir, i els podcasts guardonats tindran a la seva disposició un horari considerat de millor màxima audiència. La presentació de candidatures es farà a través d’un formulari que es troba a la web de Ràdio Tordera (www.radiotordera.cat), on caldrà detallar les dades del treball, adjuntar els documents sonors i una memòria del projecte.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES