IniciNoticiesSocietatSant Daniel celebra una Festa Major plena d’activitats aquesta setmana

Sant Daniel celebra una Festa Major plena d’activitats aquesta setmana

La majoria d’actes es concentren per dissabte 12 d’agost. A les 10h del matí comença el dia amb el campionat de petanca.

La urbanització de Sant Daniel celebra la seva Festa Major. Serà la 5ª edició d’una celebració que ha pres el format de festivitat amb actes durant dos dies seguits. Serà avui divendres 11 i dissabte 12 d’agost. Totes les activitats es celebraran a la nova pista poliesportiva al Carrer Migjorn.

El president de l’Associació de veïns de la urbanització de Sant Daniel, Jesús Saltó, explica l’origen de la nova pista.

Festes Sant Daniel 1

“Creiem que és un espai que estem dignificant mica en mica i serveix de cohesió per tothom”

La primera jornada comença avui divendres a les 21:00h amb el Sopar d’entrepà. Seguidament actuacions musicals, a les 22:30h Free Kiss i per acabar Dj Goyi tancarà la nit.

La majoria d’actes es concentren per dissabte 12 d’agost. A les 10:00h, campionat de petanca amb premi per l’equip guanyador. Serà una competició a les pistes de petanca a la urbanització. Més tard, a les 10:30h, el 1r campionat de futsal a la pista, requereix inscripcions prèvies al correu aavvresidencialsantdaniel@gmail.com. A les 11:00h, la Fundació Clavé organitza, l’espectacle “Tot rodó” pels infants de 6 a 10 anys.

De cares a les 17:00h de la tarda inflables. A les 21:00h, sopar a la fresca. Saltó explica el menú del sopar.

Festes Sant Daniel 2

Per sopar cal comprar el tiquet prèviament. A partir de les 22:30h, acabarà la festa amb música en viu i ball a càrrec del grup MAMBO – Tropical Party. Posteriorment música amb DJ Goyi.

Durant tota la festa hi haurà servei de bar a la nova pista poliesportiva al Carrer Migjorn.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES