IniciNoticiesEsportsEl sènior femení del CEEB Tordera tanca el fitxatge de Claudia del...

El sènior femení del CEEB Tordera tanca el fitxatge de Claudia del Moral

La base d’Hostalric és el primer reforç de la plantilla que mantindrà el bloc i estructura de l’any passat per afrontar el repte de Lliga Femenina 2

El CEEB Tordera Uni Girona segueix configurant la plantilla per afrontar un any històric a Lliga Femenina 2. El club ja fa unes setmanes va anunciar les baixes d’Anna Espígol i Maria Massegú, que per motius personals i professionals han decidit no seguir a les files torderenques. Tot i aquestes dues baixes, el sènior femení mantindrà el bloc i l’estructura de la temporada passada, ja que 8 jugadores han renovat un any més. També s’incorpora a l’equip Claudia del Moral, base d’Hostalric, ex-jugadora de l’Uni Girona i amb experiència a lligues internacionals. L’entrenador del CEEB Tordera Uni Girona, Marc Delemus, destaca les qualitats de la nova jugadora i deixa la porta oberta a incorporar un fitxatge més.

Marc Delemus fitxatges 1

Aquest segon fitxatge es faria realitat si es desencalla la situació de l’actual jugadora del CEEB Tordera, Kendall Martín. La Federació Espanyola de Bàsquet no li va permetre participar en la fase d’ascens degut al canvi de sexe que va realitzar fa uns anys. L’empara va donar-la la FIBA, ja que encara es troba en procés de crear una normativa per aquests casos. Mentre el Tordera es manté a l’espera de la resposta i decisió del Consell Superior d’Esports, ens a qui el club torderenc va reclamar per la no-inscripció en el moment més important de la temporada, ja ha anunciat la renovació de la jugadora. Delemus explica la situació actual del procés i es mostra esperançat de poder comptar amb Kendall Martín aquesta temporada a LF2.

Marc Delemus fitxatges 2

“estarien actuant en un tema clar de discriminació”

L’inici de la competició serà el 7 d’octubre. El sènior femení del CEEB Tordera debutarà a la pista del Ibaizabal.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.