IniciNoticiesEsportsAVUI COMENÇA EL CAMPUS CESC FABREGAS AMB 135 NENS PARTICIPANTS.

AVUI COMENÇA EL CAMPUS CESC FABREGAS AMB 135 NENS PARTICIPANTS.

135 nens participaran a partir d’avui en la segona edició del Campus Cesc Fabregas, que enguany acull Tordera. El campus es portarà a terme del 9 al 17 juliol en les diverses instal·lacions esportives del municipi. El “Campus Cesc” és una iniciativa privada que es presenta amb l’objectiu de millorar la tècnica i els coneixements  de futbol i que vol reforçar entre els més joves valors com el respecte, la convivència o el treball en equip. L’Arribada dels nens serà avui a dos quarts de 6 de la tarda a l’Antic Col·legi Ignasi Iglesias de Tordera. Un dels coordinadors del campus, Manuel Ribas ens explica com s’organitzarà aquesta arribada de participants del campus.

Durant aquests dies els participants al campus faran activitats esportives i lúdiques a diferents equipaments municipals i s’allotjaran a les instal·lacions de l’antiga escola Ignasi Iglesias. Un dels al·licients del campus serà la presència del encara jugador de l’arsenal i jugador de la selecció espanyola, Cesc Fabregas. Manuel Ribas assegura que el jugador visitarà com a mínim dos dies Tordera, tot i que no es poden concretar les dates.

L’alt nivell de qualitat de les instal·lacions esportives de Tordera i la situació geogràfica del municipi han estat dos dels motius principals perquè la organització del campus Cesc Fàbregas hagi escollit Tordera com a seu del segon campus de futbol.

ÚLTIMES NOTÍCIES